Добре Дошли в България Коучинг Съпорт Груп

България Коучинг Съпорт Група е посветена на успешното изпълняване на своята мисията да популяризира коучинга като метод и е мястото, където споделяйки най-актуалните тенденции и проблеми се срещат бизнесът, коучове и експерти, и откриват пресечните си точки.
  • за да намерите информация за акредитирани обучения по коучинг с Ноубъл Манхатан Коучинг, на няколко различни академични нива, и опция на български, моля разгледайте: https://coaching-in-bulgaria.com
 

Ако сте в СОФИЯ - заповядайте на месечните Срещи на ЖИВО, организирани от екипа на София Коучинг Съпорт Груп.
запознайте се със Софийската Коучинг Общност тук: https://sofia.coaching-in-bulgaria.com

Бъдете част от нашето коучинг общество!

Членството е на годишeн абонамент за една календарна година. Членството в София Коучинг Съпорт ви дава много повече от само посещенията на месечните срещи (което само по-себе си е безценно и носи неимоверна стойност).За да разберете палитрата от предимствата на годишното членство, моля пишете ни тук: sofia@coaching-in-bulgaria.com


Следвайте съобщенията от Sofia Coaching Support Group  ТУК:  http://eepurl.com/gdNlu5

България Коучинг Съпорт Група се провежда по замисъл и инициатива, и под егидата на Noble Manhattan Coaching-Bulgaria

Основана през 1993, Noble Manhattan Ltd е компанията с най-дълги традиции в бранша и се ползва с несравнимата репутация да създава професионалисти по коучинг от най-висок ранк.

Ноубъл Манхатан Коучинг е водещата европейска коучинг компания и сред първите топ 3 в света, и развива активна дейност в България от 2011 годинa. Noble Manhattan се представлява в България от Палитри Интернешънъл ООД, официален Мастър Дистрибутор на Ноубъл Манхатан Коучинг за България и държавите от Балкансия Полуостров.

Екипът на Палитри International T/A Ноубъл Махатан България са пионерите на коучинг индустрията в България и въвежда първите международно акредитирани обучения за професионален лайф и корпоративен коучинг, и единствените, които имат множествена моеждународна акредитация от водещите незавимиси акредитиращи органи като Международната Коуч Федерация (ICF), Международния Орган за Професионален Коучинг и Менторство (IAPC&M), и ILM. Обучителните Програми на Ноубъл Манхатан Коучинг България се провеждат и на български и на английски език, предлагат две академични нива - диплома или сертификат, и се провеждат под три различни формата - изцяло присъствени, изцяло дистанционни, или комбинирани, съчетаващи и двете форми присъствена и дистанционна. Има възможности за всеки, и варианти, които да се съобразят с индивидуланото ви предпочитание за форма и ниво на обучение. http://coaching-in-bulgaria.com

Не случайно от 2011 година насам Ноубъл Манхатан Коучинг България - Палитри се е наложила като предпочитаната компания за коучинг обучение, а стотиците обучение професионални коучове от нея твърдят, че тя и е най-грижовната коучинг компания. Щастливи сме, че можем да споделим с вас вълшебството на коучинга и богатството, предлагано от Ноубъл Манхатан и да получите редовни месечни срещи, където да се възползвате от професионално, личностно и коучинг развитие, запознаване с ефективността на коучинга, безплатни коучинг сесии, мастърмайнд заседания, групи са съвместно учене и подкрепа в обучението ви по коучинг, информация как да намерите личен коуч, или как самите вие да се обучите като професионалист по коучинг и да придобиете и разгърнете нова преспективна професия като коуч.


 noble-manhattan@europe-ce.net


Благодарим ви за проявения интерес към тематиката, свързана с коучинг.  

Моля, конкретизирайте кое би било най-полезно за вас да получите като информация, като изберете една или повече от изброените по-долу опции.


от сърце,
Noble Manhattan Coaching Bulgaria


Запознайте се с Политиката ни за Защита на Вашите Данни ТУК.

We use MailChimp as our marketing automation platform. By clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provide will be transferred to MailChimp for processing in accordance with their Privacy Policy and Terms.
* indicates required

Съгласявам се да получавам новини, маркетингови съобщения и друга актуална информация от Палитри Интернешнъл, дистрибутор на Ноубъл Манхатън за България

Email Marketing Powered by Mailchimp